Våre leverandører

Vi kunne ikke klart oss uten våre fantastiske leverandører som gjør sitt til at vi kan levere dere de varene dere ønsker. Vi setter stor pris på samarbeidet og for at de gjør vår hverdag enklere.

 

Sølv:

 

Sylvsmidja AS har produsert bunadsølv i eigne lokaler på Voss sidan 1940. Selskapet er i dag Noregs leiande produsent av bunadsølv, og produserer sølv til alle landsdelar.

 

Fjordsylv: Fjordsylv held til i eit lokale langs Viksøyri. Hjå oss i Fjordsylv får du kjøpt både sylv og interiør. Foretninga vart skipa i 1974 av Knut Mykkeltvedt, og har sidan den gong hatt full produksjon av bunadsylv

 

Tekstiler:

 

Gudbrandsdalen Uldvarefabrik: Leverandør av drapé og damask til våre bunader:

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS er en prisvinnende produsent av møbeltekstiler og bunadstoff – bygget på tradisjoner og lokale verdier. I 130 år har fabrikken levert kvalitetsprodukter i ull, og er kjent for å ha alle prosesser under ett tak i fabrikken på Lillehammer.

 

Seidra; Leverandør av drapé stoffer:

High quality materials, free from toxic substances and sustainable production. Generations of workers at SEIDRA have produced several types of high quality materials for generations of customers –  all made in Austria.

 

Krivi: Leverandør av våre flotte lin til skjorter;

Krivi er en bedrift med høy kompetanse innen tekstil. Vi har gjort veving med naturens egne fibre som ull, lin, silke, mohair og bomull til vår spesialitet. Krivi er den mest komplette leverandøren av bunadstoffer og rekonstruerte stoffer. Vi vever alle våre linkvaliteter i Norge og produserer kun kvalitetssikrede tekstiler med lang leveti

 

Tyrihans: Leverandør av vestestoffer, fór, blonder og bånd:

Tyrihans har i over 25 år produsert tekstiler av høy kvalitet. Vi er opptatt av å beholde den norske kulturarven ved å gjenskape stoffer, skjerf og andre produkter som tilhører vår kulturkrets. Vi produserer i naturens egne fibre som ull, silke, lin og bomull for å

sikre den beste kvalitet.

 

Le Lievre: Leverandør av vestestoffer A company which combines modernity with tradition… since nearly 100 years ! http://www.lelievre.eu/100ans/pdf/dp_100_en.pdf

Garn:

Hillesvåg Uldvarefabrikk: Leverandør av garn for bunadbroderi.

Hillesvåg Ullvarefabrikk har laget kvalitetsprodukter av ull i generasjoner. Produksjonen er av håndverksmessig høy kvalitet. De over 100 år gamle maskinene er fremdeles i drift. Gjennom alle ledd er det håndarbeid og flid som står i fokus. Produksjonen av garn og ull i Hillesvåg Ullvarefabrikk er det nærmeste du kommer håndarbeid i en ullvarefabrikk. Garnet og ullen produseres av mennesker som har følelse for ullen og tråden.

Sko:

Klaveness: Å produsere fine, komfortable sko basert på gode lester, kvalitetsmaterialer og godt håndverk. Dette er prinsippet som grunnla Klaveness Footwear.

Ifølge vår filosofi, bør fottøy tilpasses foten og ikke omvendt. Våre produktutviklere er derfor assistert av designere og spesialister på ortopedisk fottøy. Deres synergi skaper produkter som oppfyller både estetiske og funksjonelle kriterier. Klaveness arbeider hardt for å utvikle et assortiment som sørger for å gi alle kunder et komplett utvalg sko som tilfredsstiller deres behov.

 

Tyrihans: Våre sko er laget i beste skinnkvalitet. God passform og gode å ha på foten. De er basert på gamle tradisjonelle modeller.

Alt annet som gjør plagget bunaden til det det er:

JTG Fashion: Leverandør av fór-stoff av høyeste kvalitet – Neva Viscón:

Holma – Ypperste kvalitet av lintråd

Permin – broderiutstyr

Hjelmtvedt – knapper, hekter og annen trikotasje

I tillegg til bunader og utstyr har vi også materialer for annen hygge:

Skinn fra Granberg Garveri:

 

Granberg Garveri: Granberg Garveri AS vart etablert i 1951 og var då blant landets minste garveri. I dag med ein årsproduksjon på over 70.000 skinn, 37.000 reg. kunder og 36 dyktige medarbeidarar, er Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av sau- og reinsdyrskinn. I tillegg produksjon og lager av det meste innan dekorasjons-, nappa-, vegetabilskgarva skinn og lær.

 

Strikkegarn:

Knit at Home: KnitAtHome er et fullsortiment kvalitetsbrand med garn til absolutt alle strikke- og hekleprosjekter, og selvsagt også til trendy interiørstrikk. KnitAtHome – TOPP KVALITET TIL MARKEDETS BESTE PRISER!

Knit at Home er en serie kvalitetsgarn som er lansert av House of Yarn. House of Yarn er et samarbeidsprosjekt mellom Dale of Norway, Du Store Alpakka og Gjestal Garn. En egen serie med kvalitetsgarn for alle håndarbeidsprosjekter.