Puss, puss så får du….

Bolsølje - Gravert Rogaland

I tide til at sølvet skal pusses til juleselskapene har vi fått inn pussesett med kost fra Sylvsmidja. I settet er det en klut innsatt med pussemiddel veldig god for å gå over det sølvet som er glatt. Har du sølv med filigran-mønster kan det være vanskelig å komme inn i alle “snirkler”. Da kan det være greit å legge sølvet i en blanding av noen dråper oppvaskmiddelel + 1 ts salmiakk pr. liter vann og bruke den gode myke kosten til å vaske sølvet. Dette er en anbefaling Sylvsmidja selv gir – en grei måte som gir en skånsom vask av oksidert sølv. Pris for settet er kr 255 ,- I settet er det også en grei brosjyre med tips til oppbevaring av bunadssølvet ditt.

Se flere tips hos Sylvsmidja her. 

Bunadhjørnet, Sylvsmidja

Vi har også pussebrett inkludert en pusseklut med sølvmiddel laget for knappene til herrebunader. Gir en god puss samtidig som beskyttelse mot å få pussemiddel på veste–, jakke- og buksestoffet. Pris kr. 101 ,-

Bunadhjørnet, SylvsmidjaKom innom oss i Langgata 49 – vi har flere gode julegavetips!