SKODAGER I SANDNES 25. – 27.10.18

bunadhjornet, klaveness, bunadssko
25.-27. oktober er det Skodager i Sandnes. Bunadhjørnet vil i den anledning trekke ut en heldig vinner av 1 par bunadsko fra Klaveness. Valgfritt blant våre modeller. I våre lokaler vil det ligge skjema hvor du fyller ut navn, nummer og hvilken modell du ønsker, så er du med i trekningen. Vinneren annonseres på mandag 29.10.18
Også i disse dagene vil vi vise nye modeller som kommer til våren, ha litt informasjon om hvordan du best tar vare på dine bunadsko, og litt oppbevaringstilbehør.
Vi fører 4 ulike sko i damemodell og 2 ulike herremodeller. Husk at alle damemodeller kan leveres med rød kant. Her er modellen Klara vist.
Klara er oppkalt etter Klara Semb, datter av en skomakermester. I tillegg var hun engasjert i Leikarringen og på sine reiser rundt i landet gjorde hun omfattende dokumentasjon av de norske bunadstradisjonene. Hun var opptatt av det ekte og genuine og regnes som en engasjert kulturbærer.
Velkommen skal du være. Vi håper du legger turen innom oss i Langgata 49 for å ta en titt på utvalget!
Bunadhjornet, Klaveness, Sandnes sentrum, Skodager