Litt til inspirasjon

Bunadhjørnet, strikk, garn

Som mange har fått med seg har vi garnserien Knit- At-Home fra House of Yarn. Denne serien har ikke egne oppskrifter, men garnkvaliteten og utvalget er slik at det passer til mange oppskrifter du enten har, finnes gratis på nettet, eller kan kjøpe via sider som f.eks ravelry.com. Alle oppskriftene som ligger på House of Yarn sine sider er også tilgjengelig for nedlastning.  Inne på Knit-At-Home sidene ligger det også en garntabell for å vise hvilket garn du kan bruke til ditt prosjekt. I og med at det ikke utformes egne kataloger eller hefter til denne serien er det mulig å selge kvalitetsgarn til en veldig grei pris. Her følger noen bilder av plagg som vi har laget i de ulike Knit-At-Home garnene her på Bunadhjørnet. Du er hjertelig velkommen innom for å kikke nærmere på de, og spør oss gjerne om råd.

Wiola strikk, Bunadhjørnet, Strikk

Genser med ruter og trekanter fra Wiola Design, fra boka Lek med Tradisjoner. Garn: Superfine Alpaca Merino, kr 45/nøste. Strikket str M, garnkost: 405 kr.

House of Yarn, Bunadhjørnet

“Rings and Roses” fra Dale. Dette er en modell hvor det fint kan brukes restegarn til fargemøsteret på ermene. Da trenger du kun garn til de to hovedfargene. Garn: Superfine Merino, kr 39/nøste. Str L. Garnkost på kun hovedfarge: 468 kr.

Wiola, Bunadhjørnet, strikk

Trass-kofta – også fra Wiola design, i Superfine Merino kvalitet. Str XL, garnkostnad: 663 kr. I oppskrifter for Superfine Merino plagg kan det også brukes en type som heter Classic SW (superwash) Wool. Da vil garnkostnaden bli ytterligere redusert, Classic SW koster kun 29 kr/nøste.

Peer Spook, strikk, BunadhjørnetDen gode klassiske Peer Spook genseren. Strikket i Superfine Alpaca Merino, kr 45/nøste. Str S/M – garnkostnad: 540 kr.

Vi har bøker for inspirasjon og også noen oppskriftsbøker for salg.

I morgen er det Byfest her i Sandnes Sentrum, og vi har åpent til kl 16:00 – og det er bare å komme innom oss!