I startgropa ….

Bunadhjornet, hatt, Herrebunad, Rogalandsbunad

I disse dager strømmer det inn leveranser fra våre leverandører. Litt tilfeldigheter; men denne uka har stått i herrenes tegn; bl.a. hatter  fra Zinke’s mote. I den anledning vil vi gjerne få slå et slag for disse flotte folkene i Skien, Telemark. Ekteparet er pensjonister, men har holdt firmaet i gang til nå, når deres sønn er klar for å overta driften og produksjonen av bunadshatter. Hattene er på tradisjonelt håndverker vis, og det er noe vi verdsetter. Bunadhjørnet håper dere vil bidra til å holde denne bedriften i gang ved å gå til anskaffelse av hatter laget på tradisjonelt vis fra oss. Pris på hatter er 925 kr (inkl. bånd).

 

Videre til herrene har vi fått inn både strømper og bregdebånd (hosebånd)

 

Bunadhjornet, hosebånd, bregdebånd, Rogalandsbunad

Vi forventer flere leveranser i ukene framover -mot den store, kjekke sesongen og vi skal passe på og hode dere informert. Men uansett – har du spørsmål eller lurer på noe angående bunader eller brodering, montering  eller tilbehør – vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg. Det er bare å ta kontakt!