Sommertid

Mandag 19.6 starter vi sommertid hos oss. Det betyr at vi har åpent fra kl. 10:00-16:00 alle hverdager, og fra kl. 10:00 til 14:00 på lørdager. Fra 17.07.17 til 29.07.17 vil vi ha feriestengt.

Sommertiden vil  vare fram til og med 12.8.17. Fra mandag 14.8. er vi tilbake til normalen igjen og er klare for å starte en ny og spennende høst. Da vil det komme flere nye, spennende kampanjer. Disse vil bli annonsert i forkant, så det er bare å følge med!

Fram til ferielukning kjører vi kampanjen på Gammel Frafjord- og Vasshus-modellene. Disse bunadene  – med valgfri vest og stakk  – selges for kun kr. 22 000. Det er et begrenset antall til denne prisen og tilbudet er gyldig så lenge utvalget varer. Benytter du deg av dette tilbudet har du bunaden klar før jul – og antrekket for neste års høytideligheter er i boks!

Bunadhjørnet, Vasshus

Vasshus mørk blå

Bunadhjørnet, Gammel Frafjord

Gammel Frafjord med skarp blå Alicante vest