GRATULERER SÅ MYE MED DAGENE, KONFIRMANTER 2017!

Konfirmant 2017, kransekake

Nå går vi inn i den første av flere helger hvor den store dagen endelig er her for de første av “våre”  2017-konfirmanter. Vi vil med dette gratulere dere så mye med dagen – og også til dere som har den i vente. Vi takker så mye for tilliten ved at dere valgte å komme til oss for hjelp og assistanse med å ferdigstille festplagget; enten dere valgte å la oss få lage den fra bunnen av, om dere var så heldige å overta en tradisjonsrik familiebunad som vi måtte tilpasse til akkurat DEG, eller om dere bare ville ha hjelp til å komplettere dere med sølv, skjorter, sko eller deler av bunaden. Vi er veldig glade og stolte hver gang en ung konfirmant går fornøyde ut av butikken vår og vi ønsker dere alle det beste for de spennende dagene i ukene framover.

blomsterhilsen, konfirmant 2017

Hilsenene går også ut til alle dere flotte foreldre og familiemedlemmer som har vært til hjelp for konfirmantene når de skal navigere i denne nye verdenen – det er flott å se samspillet og høre diskusjonene dere har.

Dette er den sesongen vi trives best i – takket være dere alle!

 

De aller beste ønsker for dagen og framtiden  – hjertelig hilsen Bunadhjørnet!

PS! Om dere husker på oss med en liten hilsen på sidene våre eller et takkekort setter vi stor pris på det!