Myntknapper og TYKT garn!

Myntknapper, fat og fe, knit at home

Mansjettknapper av gammel mynt!

Vi har fått inn stilige myntknapper fra Fat og Fe på Fevang! Disse myntknappene er håndlagede og graveringen er fremdeles veldig tydelig, og mange minner bringes fram! Vi har alt de store 5-øringene til de minste ett-øringene. Av egen erfaring blir disse prikken over i-en når du har strikket din egen kofte eller sydd favorittjakka/-kåpa. De er laget i småskala produksjon og av en pasjonert myntsamler som har funnet seg en fantastisk kreativ hobby.

Prisen er 30 kr. pr knapp.

 

De samme har også laget mansjettknapper av gamle mynter. Hvis du tenker at dette hadde vært flott til en jubilant i gave, kan det bestilles fra et spesifikt årstall for å hylle jubilanten! Pris for par mansjettknapp: 300 kr.

House of Yarn har også vært innom på besøk i dag – og i tillegg til å fylle opp med vanlig Knit at Home garn, hadde de også med seg Chunky Wool med tilhørende “kubber” til pinner. Dette er et garn som egner seg godt for “armstrikking” – og hvis du vil ha med pinner i str 30 har vi de også!. Pris for 200 gr nøste er 110 kr.

Ikke glem at hos oss får du hele kolleksjonen av Knit at Home garn – et kvalitetsgarn til lav pris. Garntypene egner seg godt til de fleste oppskrifter.