KAMPANJE I UKE 6 – for de broderi- og håndarbeidsglade!

DMC garn dukker, broderi kampanje

Vi vil allerede nå få lov til å informere om kampanjen vi kommer til å ha i Langgata 11. I Uke 6 (6. – 11.2.2017) vil vi ha gode tilbud på broderi og -tilbehør:

Alt av DMC mouliné-garn bomull / silke selges til -50%. (Dette gjelder ikke bunadsgarn). DMC mouliné ord. pris 18,- pr. dukke, silkegarn ord. pris 38,- pr. dukke.

I tillegg har vi – 50% diverse annet materiell til broderi og hobby: perler,  sytråd (bomull og silke sneller), Aida-stoff fra Permin i forskjellige størrelser og farger, baskerlin og andre broderistoffer, blonder, kalenderringer og beslag. I tillegg har vi et lite utvalg av mønster som er til supergunstige priser. Småbroderier kr 10,-

broderi, kampanje, aida, permin, bunadhjørnet       broderi, kampanje, bunadhjornet

Vi har også flotte påtegnet duker for korsstingsøm i halvlin. Til denne går det med 12 dukker DMC mouliné-garn. Du betaler KUN ordinær pris for for garnet – duken gir vi med. Ordinær pris: 216 kr!

Ønskes kun duken koster denne 115,-

Ullgarn i hespler til kun 15,- Tips; Disse kan også brukes til å strikke med. Om en strikker med 3 eller 4 tråder har du et godt utgangspunkt til ulltepper.

ullgarn broderikampanje

Vi vil ha flere kampanjer i løpet av våren, så her er det bare å følge med!